Desenele copilariei

Desenele copilariei sunt lucruri pe care nu le putem uita.Dar imi imaginez ca pe vremea lui tata nu era naruto,galactic football,copii de la 402 si multe altele.Tata mi-a spus ca pe vremea lui era ;Mihaela,Tom si Jery,Pantera roz, le dadeau doar 10 minute seara .Iar in ziua de astazi se dau chiar si 1 ora cum ar fi ;un show obsnuit ,Garfild,Uimitoarea lume a lui Gumbal,Omul-Paianjen.etc.

Dar revenind la definitia cuvantului ,,desen”:

 

Animația: constituie o iluzie optică a mișcării, creată prin derularea unor imagini reprezentând elemente statice ale acesteia. Înproducția cinematografică, acest termen se referă la tehnici prin care fiecare secvență a unui film este realizată individual, deci o analiză a mișcarii . Aceste secvențe pot fi imagini desenate și apoi fotografiate, fotografii consecutive făcute unui obiect în mișcare cu ajutorul unui aparat de filmat, ori pot fi generate cu ajutorul computerului.

Când secvențele sunt derulate una câte una cu o anumită viteză (în cinematografie cu o frecvență de 24 imagini/secundă), deci o sinteză a mișcării, rezultă o iluzie de mișcare continuă, prin exploatarea unor factori psihologici ai vederii, memoria asociativă și persistența retiniană.

Creearea unui astfel de film necesită o muncă complexă și greoaie. Dezvoltarea animației computerizate, ușurează oarecum procesul de creeare a unui film de animație. Dar atât la „animația clasică”, cât și la cea computerizată este nevoie de talent și multă creativitate.

Formatele multimedia ca GIFMNGSVG și Flash (SWF) permit ca animația să poată fi vizualizată pe computer sau prin Internet.

Filmul de animație, este un gen de film gustat de toți copii de la cea mai fragedă vârstă până la 100 și…ani. Primul film de animație esteEl Apóstol (Argentina, 1917, 70 de minute)

 

Colaboratori:Rosi, wikipedia,google.download

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s